Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Corturi modulare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Corturi pentru testarile aferente virusului Corona - solutii de spatiu sigure si rapide

Corturi de examinare flexibile si de inalta calitate pentru ingrijire medicala si ajutor umanitar rapid
Testarile si examinarile pentru cazurile de suspecti de Corona, precum si cazarea pe perioada carantinei a pacientilor deja infestati, reprezinta o prioritate maxima pentru administratiile statale, regionale si locale, in situatia actuala de criza datorata virusului Corona. In acest scop, corturi flexibile, usor si rapid de instalat, si care sa garanteze respectarea unor standarde ridicate de igiena, sunt extrem de necesare.

Corturile noastre pentru carantina, care pot fi compartimentate in mai multe camere, ajuta la prevenirea unor noi infectii si ofera medicilor si personalului medical un cadru sigur pentru testarea cazurilor suspecte de corona si pentru a oferi in siguranta asistenta medicala pacientilor infectati.

Corturile pentru carantina ofera si posibilitatea de mentinere a distantiei sociale

In functie de necesitatile de la fata locului, de exemplu, se pot configura zone de asteptare separate si camere de examinare separate. Cu un design flexibil al corturilor, oferim, de asemenea, puncte de testare acoperite, pentru a descongestiona unitatile medicale si centrele de spitalizare.

Atat corturile noastre destinate luptei impotriva virusului Corona folosite ca puncte de testare, cat si corturile noastre de examinare, sau corturile pentru amenajarea rapida a zonelor de carantina sau a unitatilor suplimentare de terapie intensiva, pot fi gata de utilizare intr-un timp foarte scurt.

Corturi cu echipament special pentru situatii de urgenta

Corturile noastre cu greutate redusa sunt echipate in functie de nevoile individuale si ofera solutii de cazare mobile, rezistente pe timp de iarna, cu un nivel ridicat de confort pentru situatii de urgenta, cum ar fi actuala criza Corona. Cu pardoseala, acoperisuri si pereti izolati, precum si cu sisteme de aer conditionat, corturile noastre de examinare si corturile pentru carantina, asigura acomodarea in siguranta a pacientilor, chiar si atunci cand temperaturile exterioare sunt mai scazute.

Corturi rapide si sigure - iata, avantajele pe scurt!

- castig rapid de spatiu cu scopul de a descongestiona unitatile medicale si centrele de spitalizare
- amenajare flexibila a incaperii si echipament individual
- confort sporit pentru pacienti si personalul medical
- Respectarea unor standarde ridicate de igiena in zonele de carantina disponibile fara preaviz
- corturile sunt disponibile rapid si sunt gata de utilizare

Aveti intrebari?

Va stam la dispozitie pentru a va raspunde personal la toate intrebarile referitoare la corturile pentru Corona, la corturile folosite pentru carantina, precum si la corturile pentru examinari. Contactati-ne cu incredere! Telefon: +40725035155  - ing.Szasz Attila
Din Gura in Gura